Përkthyes frëngjisht-shqip

Përkthyes frëngjisht-shqip

Përkthyes frëngjisht-shqip, hollandisht-shqip. 


Përkthyes, të njohur zyrtarisht :  dokumenta administrativë: akte të gjendjes civile, diploma, patenta makinash, libreza të ndryshme, certifikata, vërtetime, vendime gjyqesore (administrative etj.), dukomenta të tjera. 

Asistence dhe demarshe (përçapje) lidhur me përgatitjen dhe depozitimin e dosjeve të ndryshme; për njehsim diplomash të shkollave të larta, Universitetesh, të tjera. 

Përkthime teknike dhe letrare.

Përkthyesit tanë, përveç përkthimeve të njohura zyrtarisht, mund të ndihmojnë apo asistojnë lidhur me demarshet (përçapjet) në vazhdim :   

Homologim apo njehsim diplomash të marra jashtë Belgjikës. Lindje jashtë Belgjikës. Martesa në Belgjikë apo jashtë saj me shtetas të huaj (jo belgj): shkurorezime në Belgjikë apo jashtë saj: adoptime në Belgjikë apo jashtë saj: kontrata martese në Belgjikë apo në vende të tjera: vdjekje e një shtetasi të huaj në Belgjikë dhe demarshet (përçapjet) që duhen ndjekur për riatdhesimin e tij: ndryshimi i mbiemrit (apo emrit): trashegimia jashtë Belgjike; regjistrimi në regjistrin e pritjes, të të huajve, të popullates: marrja e nënshtetesisë belge: certifikata të sjelljes (dëshmi penaliteti); certifikata mjeksore etj.  

Përkthime frëngjisht-shqip.  Kontakt: N. BELESHI. Tel : 0499 89 46 59.

Përkthime hollandisht-shqip. Kontakt: S. GJEBREA & L. ASLLANI. Tel : 0495 76 95 95 & 0499 87 41 46.

Perkthime Letrare. Kontakt: B. HERMAN : Tel : 0477 66 17 05 

 

5 votes. Moyenne 4.40 sur 5.

Date de dernière mise à jour : 2012-06-24 21:22:35

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site